fallback

Сайтът за здравна информация Puls.bg стана част от групата на Инвестор.БГ

Puls.bg е най-посещаваният сайт в сегмента си у нас

10:57 | 23.10.08 г.
Автор - снимка
Създател

Инвестор.БГ АД стана мажоритарен собственик на специализирания сайт за здравна информация Puls.bg.

Придобиването беше извършено посредством увеличение на капитала на създаденото през август съвместно дружество Инвестор Пулс ООД, като цялото увеличение в размер на 5000 лв. бе записано от Инвестор.БГ АД. Промените в капитала бяха вписани в Търговския регистър на 22 октомври 2008 г.

Дружеството Инвестор Пулс ООД е с предмет на дейност: създаване, управление и поддържане на уеб-страници с медицинска тематика, уеб-дизайн, графичен дизайн и дизайнерски услуги, реклама, сделки с интелектуална собственост, производство на видео- и звукозаписи.

След увеличението на капитала дяловото участие на всеки от съдружниците в капитала на дружеството е разпределено както следва: д-р Николай Стефанов Габровски – 499 дяла на обща стойност по номинал 4990 лева. Инвестор.БГ АД - 501 дяла на на обща стойност по номинал 5010 лева.

Puls.bg е най-посещаваният сайт за здравна информация в България. Проектът е базиран на концепцията за достъпна, компетентна и изчерпателна информация за човека със здравословен проблем. Към момента съдържа над 2500 авторски материала на здравна тематика от водещи специалисти в различни области на медицината. Това, с което сайтът се гордее, е достоверността на информация, с богатото и разнообразно съдържание, както и с един от най-посещаваните форуми, в който има обмен на информация както между самите пациенти, така и с лекари и специалисти.

В аудиторията на сайта са включени представители на всички възрастови групи, като посетителите са предимно работещи и учащи.

Puls.bg се добавя към сега съществуващото портофлио от проекти на Инвестор.БГ, което включва: медийните сайтове Investor.bg, Dnes.bg, Tialoto.bg, Automedia.bg, Blog.bg, Teenproblem.net, Gol.bg, Nasamnatam.com, Rss.bg; порталите за онлайн услуги Start.bg, Netkelner.bg, Snimka.bg, Aha.bg, Mp3.bg, сайтът за търсене и предлагане на работа Rabota.bg и социалната мрежа Zip.bg.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 00:34 | 11.09.22 г.
fallback