fallback

МИЕ посреща днес кандидатите за проекти за конкурентноспособност

В началото на инициативата министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще обяви две нови процедури за подбор на проекти по ОП „Конкурентоспособност“

08:27 | 15.10.08 г.
Автор - снимка
Създател

Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ) ще отвори днес вратите си за граждани, неправителствени организации и представители на бизнеса, които са кандидатствали или имат намерение да подготвят проект за европейски средства по оперативната програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика: 2007-2013 г.“. Това съобщиха от пресцентъра на МИЕ.

В началото на инициативата министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще обяви две нови процедури за подбор на проекти по ОП „Конкурентоспособност“- „Технологична модернизация в МСП“ и „Технологична модернизация в големи предприятия“.

Заради ограничения капацитет на приемната зала влизането в сградата ще става на групи. Гостите ще се събират във фоайето на Министерството на икономиката и енергетиката, откъм входа на ул. „Славянска“ 8, между 9.00 и 15.00 часа.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:36 | 19.08.22 г.
fallback