fallback

Шестото издание на текстилното изложение BGate започва на 25 септември

Бизнес изложението BGate 2008 е най-престижната изява в сферата на текстила, облеклата, аксесоарите и оборудването, което неизменно привлича интереса на професионалистите

09:14 | 19.09.08 г.
Автор - снимка
Създател

За шести пореден път от 25 до 27 септември 2008 г. Интер Експо и Конгресен Център – София, ще бъде домакин на Балканското изложение за облекло и текстил BGate. Организатори са Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил (БАПИОТ) и Агенция Булгарреклама, а медиен партньор е Investor.bg.

Бизнес изложението BGate 2008 е най-престижната изява в сферата на текстила, облеклата, аксесоарите и оборудването, което неизменно привлича интереса на професионалистите.

На площ около 5 000 кв. м са аранжирани щандовете на близо 120 фирми изложители от България, Германия, Гърция, Италия, Португалия и др. Освен фирмите, които поддържат траен интерес към BGate, щандове имат и 20 нови компании, а с колективно участие се представят 10 турски и 6 италиански фирми.

За първи път в салоните на BGate 2008 са демонстрирани колекции от обувки и аксесоари.

Четири са тематичните групи, които формират изложението:

- BGate Стил – производители на текстил и облекло със собствена марка от България и балканските страни;

- BGate Партньори – производители на текстил и облекло, работещи по поръчка;

- BGate Оборудване и услуги – производители и вносители на оборудване и аксесоари за индустрията, фирми, предлагащи услуги на сектора;

- BGate Аксесоари – производители и вносители на кожени изделия, обувки и галантерия.

Деловата програма на изложението включва провеждането на Първи международен форум за женско предприемачество и международна конференция. Специалисти ще дискутират новостите в бранша – нови материали и технологии, сертификация, системи за качество и др.

В дните на изложението по традиция модни къщи ще покажат на ревюта най-новите си колекции.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:15 | 19.09.08 г.
fallback