fallback

Главболгарстрой и Синергон си сътрудничат в застрояването на Белчин бани

17:40 | 11.09.08 г.

Публикацията на Investor.bg от 27 август 2008 г. със заглавие "Петър Караминчев срещу Главболгарстрой в застрояването на Белчин Бани" предизвика нашето недоволство, се казва в писмо изпратено от Петър Караминчев АД до Investor.bg.

Нашият партньор Главболгарстрой Холдинг АД също се почувства засегнат. Длъжни сме да Ви уведомим, че двете структури - Главболгарстрой Холдинг АД и Синергон Холдинг АД са в добри отношения и си сътрудничат в застрояването на региона, а не се конфронтират, какъвто е текстът на вашата публикация, се казва в писмото, което е с копие до изпълнителния директор на Главболгарстрой Холдинг АД.

На 27 август 2008 г. написахме, че според източници на Investor.bg, Петър Караминчев АД е закупило стария минерален басейн в Белчин бани, който вече не притежава концесионни права върху минералния извор. Според очевидци притокът на вода в басейна е намалял. Един от очевидците е наш репортер, при чието посещение на басейна седмица преди 27 август беше констатирано, че в него не се влива вода, за разлика от всеки друг път в последните години.

От лятото на тази година в Белчин Бани функционира и спортно-развлекателен комплекс с басейна собственост на Главболгарстрой.

Свързани компании:

Синергон Холдинг АД(SNRG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:00 | 01.09.22 г.
fallback