fallback

Билборд откри печатната си база във Варна

17:50 | 08.09.08 г.

На 5-ти септември беше официално открита новата печатна база на Билборд АД в бизнес център Bee Garden, гр. Варна. На откриването присъстваха голям брой рекламни агенции и водещи компании в областта на рекламния бизнес, се казва в съобщение на компанията, публикувано чрез Бюлетин Investor.bg.

Изграждането на новата печатна база във Варна е първа стъпка към позициониране на компанията на друг пазар и създаване на предпоставки за развиване на дейността й в международен аспект. Намеренията на Билборд АД са посредством новата печатна база да се превърне във водещ регионален център за обслужване на клиентите от Източна и Североизточна България в областта на дигиталния печат, а до края на годината – и в областта на офсетовия печат, се казва в съобщението.

Инвестициите в широкоформатен дигитален печат са с общ размер на предвидените инвестициите от 1,1 млн. евро – изцяло собствени средства. Инвестицията е чрез дъщерното Дигитал Принт ЕООД.

Билборд АД възнамерява да осъществява офсетова печатна дейност в гр. Варна чрез дъщерното си дружество Дедракс ООД на територията на обща с дигиталния печат база. Размерът на предвидените инвестиции в това направление е 3,1 млн. евро, от които 400 хил. евро собствени средства. Към момента се уточнява необходимият машинен парк. Предвижданията са офсетовият печат в морската столица да започне да функционира в края на 2008 г.

Свързани компании:

Билборд АД(BBRD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:10 | 05.09.22 г.
fallback