fallback

Определиха Надзорния съвет на Пътната агенция

Членовете на Надзорния съвет на НА „Пътна инфраструктура” са Иван Атанасов, Милош Поцков, Трайчо Попов, Цветан Нанов и Цвета Каменова.

15:07 | 28.08.08 г.
Автор - снимка
Създател

Правителството определи на днешното си заседание 5-членен състав на Надзорния съвет на Национална агенция „Пътна инфраструктура" (НА „ПИ”), който е с мандат от 5 години.

Членовете на Надзорния съвет на агенцията (правоприемник на проверявания за злоупотреби със средства от еврофондовете фонд „Национална пътна инфраструктура”) са Иван Атанасов, Милош Поцков, Трайчо Попов, Цветан Нанов и Цвета Каменова.

Инж. Иван Атанасов е завършил специалност „Икономика и управление на промишлеността” в УНСС, бил е изпълнителен директор на „Девня цимент" АД, „Вулкан цимент" АД и "Люляка" АД.

Инж. Милош Поцков е завършил "Пътно строителство" във Висшия инженерно-строителен институт в София. От февруари до август тази година е изпълнителен директор на Фонд "Републиканска пътна инфраструктура".

Инж. Трайчо Попов е завършил „Геодезия, фотограметрия и картография" във ВИАС. От 2002 г. досега е управител на "Т и Т Инженеринг" ООД.

Инж. Цветан Нанов е завършил Техническия университет в Габрово. От 2001 г. досега е областен управител на Габрово.

Цвета Каменова е магистър по икономика на строителството от ВИНС, Варна. От 2001 г. досега е директор на дирекция „Икономическа и социална политика" в Министерски съвет. Преди това е била началник на управление в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, научен сътрудник и началник на отдел в Националния център за териториално развитие и жилищна политика и др.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:02 | 29.08.22 г.
fallback