fallback

Химимпорт обяви изискванията си към кандидатите за ДВИ

Опитът в сферата на публичните компании и доброто познаване на финансовите пазари са сред изискванията към кандидатите

11:10 | 21.08.08 г.

Химимпорт АД обяви изискванията си към кандидатите за директор за връзка с инвеститорите чрез обява в Rabota.bg.

В самата обява не се уточнява, че позицията е за Химимпорт, но от маркетинг агенцията Бранд Ню Айдиъс уточниха за Investor.bg, че клиентът им е именно втората по капитализация компания на БФБ-София. На последното общо събрание на Химимпорт беше уточнено, че ще започне процедура за избор на директор за връзка с инвеститорите.

Изискванията към кандидатите за ДВИ на Химимпорт са висше икономическо или юридическо образование; опит в сферата на публичните компании или други финансови институции; добро познаване на организацията и механизма на работа на финансовите пазари, на принципите на търговия на капиталовия пазар и инвестирането в ценни книжа; отлично познаване на нормативната база относно дейността на търговските дружества като цяло и по-специално на публичните компании; отлични комуникативни умения; компютърна грамотност и добро владеене на английски език.

Предимства за кандидатурите са владеене на руски език и лоялно и последователно поведение.

Възнаграждението не се уточнява в обявата, не беше уточнено и от Бранд Ню Айдиъс.

В момента в Rabota.bg има и обяви за Директор дирекция "Емитенти и членство" на БФБ-София, за дилър на валутни и капиталови пазари, както и обява за асистент на борсов посредник, като едно от записаните изисквания е "без налагани санкции от КФН".

Свързани компании:

Химимпорт АД(CHIM)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 06:41 | 11.09.22 г.
fallback