fallback

Обновиха съдържанието на сайтовете на оперативните програми

Обновяването на сайтовете е част от промените, инициирани от вицепремиера Меглена Плугчиева с цел да се осигури повече прозрачност за разходването на европейските средства

18:03 | 05.08.08 г.

В интернет страниците на оперативните програми вече могат да се намерят всички необходими документи за кандидатстване по еврофондовете, актуалните процедури за набиране на проекти, както и информация за етапите в одобряването на проектите, съобщиха от пресцентъра на правителството.

Обновяването на сайтовете е част от промените, инициирани от вицепремиера Меглена Плугчиева с цел да се осигури повече прозрачност за разходването на европейските средства и по-добра информираност на обществото относно процеса на управление и усвояване на европейските фондове.

Обновяването на интернет страниците ще продължи до 30 август. След този срок те трябва да станат по-лесни и удобни за ползване и да съдържат в максимална степен необходимата информация за кандидатстване с проекти, които да се финансират от фондовете на Европейския съюз.

Интернет страниците на ОП „Развитие на човешките ресурси” и ОП ”Транспорт” вече са пригодени и за ползване от хора с увреждания, се посочва в съобщението.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:41 | 29.08.22 г.
fallback