fallback

Котев даде седмица на АЕЦ Козлодуй да докаже, че няма корупционна схема

Ядреният физик обявява, че ще чака отговорът още една седмица. "След което вече не виждам да има причини, да не открия истината и за Вас", казва Котев

17:13 | 31.07.08 г.
Автор - снимка
Създател

"20 дни след първото ми видео аз съм още по-уверен в убеждението си, че ядреното гориво в АЕЦ "Козлодуй" е подменено и корупционната схема е в ход, съдейки по реакциите на засегнатите лица". Така в ново видеообръщение атомният физик Георги Котев обяви, че настоява за доказателства, които да оборят тезата му, че ядрената ни централа се зарежда с рециклирано руско гориво.

Котев твърди, че на 25 юли е изпратил първото си ключово доказателство за подмяната му на Мария Велкова, шеф на инспектората към Министерството на икономиката и енергетиката. Впоследствие въпросната госпожа поискала доказателството по електронен път. "Това е и причината, поради която все още не съм публикувал своите доказателства, както Ви обещах да го направя в предишното си видео".

Ядреният физик обявява, че ще чака отговорът още една седмица. "След което вече не виждам да има причини, да не открия истината и за Вас", казва Котев.

Вижте още  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:44 | 07.09.22 г.
fallback