fallback

11 Oбщи акционерни събрания през седмицата

На 10 юли акционерите на ОЦК ще гласуват за обединяване с Горубсо-Мадан АД

08:27 | 07.07.08 г.
Автор - снимка
Създател

През настоящата седмица ще се проведат Oбщите акционерни събрания на 11 публични дружества.

За днес (7 юли) са насрочени редовните Годиши общи събрания на Тодоров АД и СИИ Имоти, а за утре – пренасроченото ОСА на Индустриална Холдингова компания.

На 9 юли (сряда) акционерите на Розахим ще гласуват за 8-кратно увеличение на капитала със собствени средства на дружеството до 513 312 лв. със собствени средства на дружеството. На 9 юли ще се проведе и редовното годишно ОСА на Хюндай финанс АДСИЦ, на което ще бъде гласувано решение за прекратяване дейността на дружеството и обявяването му в ликвидация.

За 10 юли пък е насрочено Общо събрание на акционерите на Оловно-цинков комплекс, на което ще се гласува за възлагане на Управителния съвет на дружеството да предприеме действия за обединяване дейността на ОЦК АД с Горубсо-Мадан АД.

На 10 юли ще се проведе и ОСА на Исперих-БТ, а за 11 юли са насрочени ОСА на Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ, Асенова крепост АД, ИД Капман капитал АД и Чугунолеене АД.

На 11 юли е и последната дата за търговия с правата от трикратното увеличение на капитала на Форуком имоти АДСИЦ до 1,43 млн. лв. Също в петък ще се проведе и аукцион за неизползваните права от увеличението на капитала на Ексклузив Пропърти АДСИЦ от 7 998 144 на 9 452 352 лева.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:17 | 10.09.22 г.
fallback