fallback

Състезанието по картинг се отлага заради прогноза за дъжд

15:28 | 12.06.08 г.
Автор - снимка
Създател

Дъждовна прогноза за тази събота наложи разместване в календара на спортното лято за инвестиционната общност. Вместо на 14-ти юни състезанието по картинг за купата на БФБ-София ще се проведе на 21-ви юни (пак събота) на столичната карт-писта в кв. Красна поляна, съобщиха организаторите.

След скоростното каране идва ред на поренето на вълните. Ветроходната регата ще протече в два етапа. Първо е подготовката. Два поредни уикенда ще отнеме яхт-училището. Това са четири дни, или 20 часа, подготовка на желаещите да натрупат начални умения във ветроходството. Яхт-школата ще е на 28-29 юни и 5-6 юли на язовир Искър. Самата регата ще се проведе на 12-13 юли.

На 26 юли пък е голф турнирът на игрището в с. Равно поле в близост до София.

Който досега не е изпитал удоволствието от тези спортове, сега ще има възможността, призовават инициаторите от БФБ-София, Клуба на журналистите ААА, специализираната ПиАр агенция ААА комюникейшънс и медийният партньор Инвестор.БГ.

Записването на представителите на инвестиционната общност, които желаят да вземат участие в първото по рода си спортно лято става на тел. 987-00-06, 987-11-60 или на мейл адрес office@aaa-comm.bg, като се посочат имената на участника, местоработата му и координати за обратна връзка - имейл и телефон.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:42 | 08.09.22 г.
fallback