fallback

Спортното лято на капиталовия пазар започва със състезание по картинг

Представителите на капиталовия пазар ще могат да премерят сили в картинг състезание на 14 юни, събота

12:31 | 02.06.08 г.
Автор - снимка
Създател

Състезание по картинг, ветроходна регата и голф турнир очакват инвестиционната общност през юни и юли. Зад тези спортни приключения стоят Българска фондова борса-София, Клубът на журналистите ААА, специализираната за капиталовия пазар PR агенция ААА комюникейшънс и Инвестор.БГ в ролята на медиен партньор.

На 14 юни (събота) на най-добрата столична писта в кв. Красна поляна ще се проведе картинг състезанието. От името на организаторите Тони Марков коментира, че карането на картинг не представлява трудност дори за тези, които нямат шофьорска книжка.

„Не е по-сложно от бутането на пазарска количка, но е много по-вълнуващо. Нашата цел е повече хора да усетят тръпката, а не просто да излъчим един победител сред тях. При еднократно състезание това е донякъде въпрос и на късмет. Не е като при Димитър Илиев например, който има непрекъсната серия от 17 победи в родния рали-шампионат и е ясно, че наистина е най-добрият.”

Карането на картинг не е прекалено опасно, единственият риск е човек да стане зависим от адреналина, коментират още организаторите.

Записването на представителите на инвестиционната общност, които желаят да вземат участие в това първо по рода си картинг-състезание става на тел. 987-00-06, 987-11-60 или на мейл адрес office@aaa-comm.bg, като се посочат имената на участника, местоработата му и координати за обратна връзка.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:55 | 08.09.22 г.
fallback