fallback

Посредници търсят трима брокери, консултант и портфолио мениджър

Investor.bg припомня, че следващият изпит на Комисията за финансов надзор за брокери на ценни книжа ще се проведе на 21 юни

11:57 | 28.05.08 г.

В момента свободните позиции за работа в инвестиционните посредници са за трима брокери на ценни книжа, един инвестиционен консултант, един портфолио мениджър, специалист бек офис, счетоводител в инвестиционен посредник и финансов съветник.

Това показва справка в Rabota.bg - единственият български уеб сайт със специална категория за свободни работни места в инвестиционните посредници, включително фронт и бек офис, счетоводство и други. Обяви от категорията се рекламират чрез банер и в сайта Investor.bg.

В Rabota.bg има възможност желаещите да работят в инвестиционен посредник да се абонират за обяви от тази категория. Сайтът предлага и търсене сред автобиографиите на регистрираните над 100 хил. кандидати за работа.

Investor.bg припомня, че следващият изпит на Комисията за финансов надзор за брокери на ценни книжа ще се проведе на 21 юни, като до него са допуснати 60 лица. На 22 юни пък ще има изпит за инвестиционни консултанти – с допуснати 71 лица.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:09 | 14.09.22 г.
fallback