fallback

КРЗ Одесос учреди ново дружество за корабостроене и кораборемонт

Участието на Кораборемонтен завод Одесос АД в новото дружество е в размер на 60 процента от капитала му

09:42 | 23.05.08 г.

Кораборемонтен завод Одесос АД е участвало в учредяването на "Арсенал Одесос", което е с капитал 50 000 лева, разпределени в 50 000 поименни акции с право на глас, всяка с номинална стойност от 1 лев, става ясно от съобщение на компанията чрез БФБ-София.

Предметът на дейност на Арсенал Одесос е корабостроене и кораборемонт, както и строителство и продажба на недвижими имоти, вътрешно и външно търговска дейност, транспорт на пътници и товари в страната и чужбина, спедиционна, лизингова,комисионна и информационна дейност, хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм и туроператорска дейност след лиценз, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, производство на стоки и услуги, сделки с интелектуална собственост, рекламна и издателска дейност, отдаване на активи под наем, както и всяка друга дейност, разрешена от закона.

Участието на Кораборемонтен завод Одесос АД в новото дружество е в размер на 60 процента от капитала му.

Нетната неконсолидирана печалба на КРЗ Одесос за първото тримесечие намаля до 2,3 млн. лв. от 3,7 млн. лв. година по-рано, което прави спад от 38,5 на сто.

До момента 3 акции на компанията смениха притежателя си при цена 269 лева, или с 0,67% по-скъпо от предходната сесия.

Свързани компании:

КРЗ Одесос АД(ODES)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:30 | 13.09.22 г.
fallback