fallback

Обсъждат отговорностите на ръководните кадри на международна кръгла маса

09:49 | 19.05.08 г.
Автор - снимка
Създател

Отговорностите на ръководните служители ще бъдат основна тема на предстоящата Международна кръгла маса „Позицията на членовете на корпоративните ръководства – личен риск и отговорност“, която ще се проведе на 26 май в София с медийното партньорство на Investor.bg.

В изпълнение на своите задължения ръководителите често се излагат на личен и професионален риск с решенията, които взимат. Тези решения се разглеждат внимателно и подробно както от акционери, така и от всички групи заинтересован лица, от държавни органи и дори от конкуренцията. Какви действия трябва да предприемат шефовете в тази връзка и какво се очаква от едно адекватно водено ръководство – това са въпросите, чиито отговори ще бъдат търсени по време на събитието.

Гости на семинара, който се организира от Асоциация на директорите за връзки с инвеститорите в България, ще бъдат Гийом Дешом, ръководител на специализираното направление на френското подразделение на американската компания Marsh за консултации относно отговорността на висшия мениджмънт, и Луи Кууман, регионален мениджър на Марш за Източна Европа и временно управляващ компанията у нас.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:48 | 06.09.22 г.
fallback