fallback

Удължиха срока за заявления за концесията на летище Русе

Причината за удължаването на срока не се уточнява

17:13 | 07.04.08 г.
Автор - снимка
Създател

Министерството на транспорта удължи срока за получаването на заявления и оферти за участие в процедурата за предоставяне на концесия на гражданско летище за обществено ползване Русе, съобщиха от институцията.

На въпрос на Investor.bg за причините за удължаването на срока от министерството заявиха, че не могат да предоставят допълнителна информация.

Обявлението е обнародвано днес, 07.04.2008 г., на електронната страница на Държавен вестник под № 01.

Документи за участие могат да се получават до 30 дни след обнародването на обявлението на електронната страница на Държавен вестник. Срокът за получаване на заявления и оферти е 30 календарни дни след обнародването на обявлението на електронната страница на Държавен вестник, а офертите ще бъдат отворени 44 календарни дни след обнародването.

Пълният текст на обявлението за провеждането на процедурата е публикуван и на интернет страницата на Министерството на транспорта и на сайта на Главна дирекция „Гражданска въздухоплавателна администрация”.

Процедурата за предоставянето на концесия на летището стартира официално през декември миналата година. Сред изискванията към кандидатите бяха наличие на опит в управлението и експлоатацията на летища не по-малко от две години през последните пет години и др.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:50 | 12.09.22 г.
fallback