fallback

Клиенти на КТБ с 40% от покупките на акции на банката

Клиенти на Първа инвестиционна банка (ПИБ) продават за 39 хил. лв. и купуват за 65 хил. лв. през миналата седмица

09:03 | 24.03.08 г.

През миналата седмица клиенти на Корпоративна търговска банка (КТБ) са закупили акции на банката за 802 хил. лв. при общ седмичен оборот от 2,02 млн. лв., което прави 40% от покупките на свободен пазар.

Клиентите на КТБ са закупили акции от банката в 25 сделки, като нито една от сделките не е била кросова, тоест между клиенти на банката. Всички сделки са били с други инвестиционни посредници.

За цялата седмица клиенти на КТБ са закупили акции за 1,72 млн. акции, а са продали само за 3400 лв., като сред продажбите липсват сделки с акции от КТБ.

Клиенти на Първа инвестиционна банка (ПИБ) продават за 39 хил. лв. и купуват за 65 хил. лв. през миналата седмица. И от продажбите, и от покупките по 2 хил. лв. са за акции на ПИБ.

През миналата седмица клиенти на Централна кооперативна банка (ЦКБ) продават за 18 хил. лв. и купуват за 54 хил. лв. От покупките за 24,4 хил. лв. са за акции на ЦКБ, а продажбите на акции от ЦКБ са за 400 лв.

Клиентите на Българо-американска кредитна банка (БАКБ) нито купуват, нито продават акции на БАКБ. Клиенти на банката обаче продават акции от ПИБ за 372 хил. лв. при общи продажби на акции за 785 хил. лв. Общо за миналата седмица клиенти на БАКБ купуват акции за 33 хил. лв.

Клиенти на СИБанк купуват акции на СИБанк за 17 хил. лв., като това са единствените им сделки. Цената на покупките е равна на цената по изтеклото търгово предложение към миноритарните акционери на банката от холандската KBC, а именно 110,34 лв./акция.

Материалът не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Свързани компании:

ТБ Корпоративна търговска банка АД - в несъстоятелност(6C9)

ТБ Първа Инвестиционна Банка(FIB)

ТБ БАКБ АД(BACB)

ТБ СИБанк АД - свалена от търговия(5EC)

ТБ Централна кооперативна банка АД(CCB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:02 | 02.09.22 г.
fallback