fallback

СуперХостинг.БГ купи хостинг дейността на Интернет Корпоративни Системи

Всички домейни и хостинг акаунти на клиенти на „Интернет Корпоративни Системи“ ще бъдат прехвърлени на сървърите на СуперХостинг.БГ

14:03 | 20.02.08 г.
Автор - снимка
Създател

„Нексброд Технолъджис“ ООД, по-известна с търговската си марка СуперХостинг.БГ, сключи договор за придобиване на хостинг дейността на „Интернет Корпоративни Системи“, става ясно от съобщение на компанията.

Договорът е подписан на 13 февруари 2008 г., като сумата по него не бе уточнена. Всички домейни и хостинг акаунти на клиенти на „Интернет Корпоративни Системи“ ще бъдат прехвърлени на сървърите на СуперХостинг.БГ. Официалното споразумение за закупуването идва около половин година, след като подобен договор беше сключен и с „Диекс България“ ООД. „Убедени сме, че този процес на консолидация на пазара на хостинг услуги ще спомогне за повишаване качеството на обслужване и ще донесе повече ползи за клиентите“, коментира Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ. На въпрос на Investor.bg дали се предвиждат и други подобни сделки Русанов отговори положително, но без да дава повече подробности за кои точно компании става въпрос.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:48 | 09.09.22 г.
fallback