fallback

50 компании се регистрираха за седмица за безплатния „Бюлетин Investor.bg“

Сред регистрираните са Девин, Оргахим, Холдинг Пътища, Ломско пиво и др.

12:59 | 01.02.08 г.
Автор - снимка
Създател

Общо 50 компании се регистрираха от началото на седмицата за най-новата услуга на Investor.bg - „Бюлетин Investor.bg“, чрез която публичните дружества могат безплатно да разкриват на обществеността информацията, касаеща дейността им, по смисъла на чл. 43а, ал. 2 от Наредба № 2 на Комисията за финансов надзор. Сред регистрираните емитенти за посочения период, от който услугата функционира, са Енемона (ENM), Холдинг Пътища (HDPAT), Стара планина холд (CENHL), Софарма (SFARM), Българска роса Севтополис (SEVTO), Оргахим (ORGH), Хидравлични елементи и системи (HES), Фазан (FAZAN), Ломско пиво (LOMSKO), М+С Хидравлик (MCH), Елхим - Искра (ELHIM), Свилоза (SVIL), Девин (DEVIN) и др. Адресът на платформата е bull.investor.bg, като информацията, която може да бъде намерена там, се публикува лично от оторизиран официален представител на съответното дружество (директор за връзки с инвеститорите).

Ползването на „Бюлетин Investor.bg“ от публичните компании става чрез онлайн регистрация, с която Инвестор.БГ и съответното дружество влизат в договрни отношения, като отговорност за подадената информация носи съответното дружество. Качените съобщения се листват по хронологичен ред. За удобство на читателите на Investor.bg ползването на информация в bull.investor.bg е улеснено с наличието на търсачка, която може да сортира новините за отделна компания, за определен период и/или по тип на нормативното съобщение, съответно финансов отчет, решение от ОСА, новина.

Допълнителни подробности относно работата с „Бюлетин Investor.bg“ емитентите могат да търсят, задавайки въпросите към директора за връзки с инвеститорите на Инвестор.БГ АД Едуард Вичинян на адрес e.vichinyan@investor.bg или телефон 8129862.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:05 | 14.09.22 г.
fallback