fallback

Физическо лице ще е търговски представител на Пиринхарт

Съгласно подписан договор на Иван Лазаров Кънев е възложено да извърши необходимите правни и фактически действия за ефективно осъществяване на обичайната търговска дейност на Пиринхарт

15:49 | 14.01.08 г.

На физическото лице Иван Лазаров Кънев е предоставено пълномощно за търговско представителство на Пиринхарт АД-Разлог, съгласно чл. 26 от Търговския закон, съобщи БФБ-София.
Съгласно подписан договор на Кънев е възложено да извърши необходимите правни и фактически действия за ефективно осъществяване на обичайната търговска дейност на Пиринхарт АД.
През февруари миналата година дъщерното дружество на Алфа финанс холдинг - Алфа Дивелопмънтс ЕАД, придоби 80,106% от капитала на Пиринхарт, а през август стана ясно, че Ханфорд Кънсълтанси (Овърсис) Лимитед, Кипър, гр. Никозия, е придобило 49 000 акции на Пиринхарт, представляващи 7,4317% от капитала на дружеството. В резултат на покупката делът на кипърското дружество в капитала на Пиринхарт се увеличи до малко над 11%.
На 29 март миналата година стана ясно, че Окръжен съд Благоевград е определил прекратяване на производството по несъстоятелност на Пиринхарт.
През май акционерите на дружеството взеха решение за увеличаване на капитала от 659 335 лв. на 1 978 005 лв., като през август СД на Пиринхарт взе решение за временно спиране на процедурата по увеличаване на капитала.
Предметът на дейност на Пиринхарт е производство на целулоза, хартии за вълнообразен картон, опаковки от хартия, терпентин, талово масло и др.
Последната сделка с книжата на Пиринхарт е от 11 януари при цена 3 лв. за акция.

Свързани компании:

Пиринхарт АД(4PJ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 16:16 | 13.09.22 г.
fallback