fallback

Съдът вписа дъщерно дружество на Трейс Груп Холд в Кърджали

Уставният капитал на Трейс Кърджали е 50 000 лв.

14:45 | 04.01.08 г.

Кърджалийски Окръжен Съд е вписал в регистъра за търговските дружества Трейс Кърджали АД, съобщи БФБ-София.
Уставният капитал на Трейс Кърджали е 50 000 лв., който е внесен изцяло и е разпределен в 50 000 броя поименни акции с номинал 1 лев всяка.
Трейс груп холд АД-Стара Загора е записало 45 000 броя поименни акции от капитала на кърджалийското дружество.
Предметът на дейност на Трейс Кърджали е строителство, текущ ремонт и поддържане на автомагистрали, пътища, улици, градски и общински комуникации и инфраструктурите около тях, поддържане на пътища, пътни принадлежности и съоръжения, проектантско-инженерингова и търговска дейност в страната и в чужбина, всички видове услуги със строителна и друга техника, товари и всякакви други дейности, незабранени със закон.
Дружеството е с едностепенна система на управление, а именно със Съвет на директорите, който е с мандат от три години, в състав от трима членове: Николай Ганчев Михайлов - председател; Цветан Иванов Цонев и Мирослав Калчев Манолов. Срокът на дружеството е неопределен.
Съдът е вписал и упълномощаването на Динка Пеева Костова за прокурист на Трейс Кърджали. Дружеството се управлява и представлява от прокуриста, съобразно правата, които му дава чл.22, ал.1 от ТЗ, като след подписа си прибавя към името на фирмата своето име и добавка, която сочи прокурата.
Днес книжата на Трейс Груп Холд се повишиха с 0,65% до 269,88 лв. при прехвърлени 1 176 лота.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:19 | 09.09.22 г.
fallback