fallback

Сайтът за лайфстайл Tialoto.bg отново налага модната линия

Всеки посетител има уникалната възможност да избере своя собствена цветова схема на страницата и така, според настроението или личните си предпочитания, всеки ден да разглежда различен сайт

11:49 | 20.12.07 г.
Автор - снимка
Създател

Четири години след създаването на най-успешния сайт за лайфстайл – Tialoto.bg, мениджърите на проекта пускат нова версия, която ще задоволи и най-придирчивите стайл маниаци.

Още с влизането в сайта ще се почувствате единствени и специални. Всеки посетител има уникалната възможност да избере своя собствена цветова схема на страницата и така, според настроението или личните си предпочитания, всеки ден да разглежда различен сайт.

За първи път на стартовата страница ще бъде дадено пространство на участниците във форума на Tialoto.bg, а техните съвети и предложения ще бъдат достъпни за всеки посетител на сайта.

Новите рубрики започват с „Вдъхновения от деня“  - място за оригинални снимки от красиви места или любими хора.

"Deja Vu" ще ви припомни избрани статии от архива на Tialoto.bg, а видеосекцията ще показва най-горещите модни ревюта, партита и стилни събития. Видео ще има и за упражнения, съвети и още други изненади.

Естествено, в новата версия на Tialoto.bg е подобрена и фотогалерията, която предлага тематично подбрани по категории снимки, които могат да се разглеждат и автоматично в слайд шоу.

За всички, които обичат да попълват тестове, е предвидена друга специална секция. Там може да разберете дали сте зависими от секса или прекалявате с диетите. Можете да пресметнете и идеалното за вас тегло, да прочетете оригиналните хороскопи или да се забавлявате със звездните интервюта.

Препоръките от екипа на сайта за най-добра фитнес зала, козметичен салон или фризьорско студио също не са за пренебрегване – само трябва да си изберете.

Всичко това прави Tialoto.bg изключително примамлив и интересен сайт за верните му фенове – настоящи и бъдещи.

Нововъведенията в него пък за пореден път затвърждават лидерския стил на Инвестор.БГ - най-бързо развиващата се интернет медийна компания в България, чиито 17 уебпроекта са повече от успешни и печеливши. Tialoto.bg го доказва.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:38 | 13.09.22 г.
fallback