fallback

Акционерите на ЗПАД Булстрад гласуват за придобиване на акции от БГ Имоти

Акционерите на ЗПАД Булстрад ще гласуват още за промени в състава на надзорния съвет на дружеството и ще избират отговорен актюер

10:25 | 11.12.07 г.
Автор - снимка
Създател

Управителният съвет на ЗПАД Булстрад - София свиква извънредно общо събрание на акционерите на 28 януари 2008 г., на което ще се гласува за придобиване на акции от капитала на застрахователна компания Български имоти АД и на животозастрахователна компания Български имоти АД, съобщава Държавен вестник.
Акционерите на ЗПАД Булстрад ще гласуват още за промени в състава на надзорния съвет на дружеството и ще избират отговорен актюер.
 
Общият брой акции на ЗПАД Булстрад е 1 974 000 с номинална стойност 10 лв. Всяка акция дава право на един глас в Общото събрание. Право да участват в събранието имат лицата, вписани в регистрите на Централния депозитар като акционери 14 дни преди датата на общото събрание.
При липса на кворум събранието ще се проведе на 13 февруари 2008 г. при същия дневен ред независимо от представения брой акции.
 
До момента по позицията са прехвърлени 23 акции на средна цена от 285,51 лв. за брой, което представлява увеличение от 2,43 на сто.

Свързани компании:

ЗАД Булстрад Виена иншурънс груп АД(4BI)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:25 | 26.08.22 г.
fallback