fallback

Софарма логистика с консолидирана печалба от 381 хил. лв. към 30 септември

В консолидирания баланс на дружествто влизат дъщерните предприятия Марс МВ АД и Евроконтракт ЕООД

15:25 | 06.12.07 г.
Автор - снимка
Създател

Консолидираната печалба на Софарма логистика за първите девет месеца на тази година възлиза на 381 хил. лв. спрямо 9 хил. лв. за съответния период на 2006 г., показват данните от отчета, представен от компанията.

В консолидирания баланс на дружеството влизат дъщерните предприятия Марс МВ АД и Евроконтракт ЕООД, където Софарма логистика притежава дялови участия съответно от 72% и 100%.

Марс МВ е със седалище и адрес на управление с. Момчиловци, община Смолян, като предметът на дейност на дружеството е свързан с извършване на сервизни, ремонтно-технически и механизирани (основно снегопочистващи) услуги. Към момента Евроконтракт ЕООД е в процес на ликвидация.

Нетните приходи от продажби на дружествата от групата на Софарма логистика за деветмесечието са на стойност 612 хил. лв., което представлява ръст от над 70% на годишна база.

Активите на Софарма логистика на консолидирана база към края на септември достигат 8,77 млн. лв. спрямо 3,79 млн. лв. в началото на годината. Значителното увеличение се дължи основно на нарастването на паричните средства от 2,07 млн. лв. на 5,09 млн. лв.

Задълженията на компанията са на стойност малко над 1 млн. лв. в сравнение със 134 хил. лв. към края на 2006 г.

Основният капитал е 5,49 млн. лв., а собственият – 7,68 млн. лв.

По време на днешната борсова сесия бяха изтъргувани 50 акции на компанията, при което цената им остана без изменение на ниво от 2,50 лв. за брой. 

Консолидиран финансов отчет по форми на КФН Пояснителни сведения Доклад за дейността Приложение към финансовия отчет Консолидиран финансов отчет по МСС

 

Свързани компании:

Софарма логистика АД(6SL)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:49 | 12.09.22 г.
fallback