fallback

ГДБОП започна акция в сградата на Бул Инс на бул. "Дж. Баучер" в София

Подобни операции се провеждат в над 20 офиса от днес по обяд, търсят се финансови документи

17:11 | 08.11.07 г.
Автор - снимка
Създател

Главната дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) започна акция в сградата на "Бул Инс" на столичния булевард „Джеймс Баучер“, съобщи БТА, позовавайки се на информация от МВР. От ведомството отказаха повече информация в офисите на кои фирми се осъществява акцията.

В асансьор на 19 януари 2004 г. в сградата беше взривен Стоил Славов. През 1994 г. той, заедно с Младен Михалев - Маджо, Румен Николов - Пашата и Венцеслав Стефанов регистрират групата "Интерпетролиум енд партнерс". По-късно към тях се включват Красимир Маринов - Големия Маргин, Дмитрий Минев - Руснака и Милчо Бонев - бай Миле.

След това е регистрирано и акционерно дружество "Интергруп енд партнърс" АД, което се превръща в икономическото дружество на СИК.

Според информация на БГНЕС подобни операции се провеждат в над 20 офиса на братята Красимир и Николай Маринови - Маргините или в офиси на свързани с тях лица. Операциите са започнали днес преди обяд. От офисите се търсят финансови документи, съобщават източници на агенцията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:05 | 09.09.22 г.
fallback