fallback

МДААР обявява обществени поръчки за доставка на хотелско оборудване

Едната обществената поръчка се отнася до доставката на оборудване за общо 9 обекта в цялата страна

15:59 | 01.11.07 г.
Автор - снимка
Създател

Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР) открива процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет “Доставка на офис и хотелско оборудване за нуждите на МДААР и почивните, лечебно-възстановителните бази, комплекси и стопанства, управлявани от министерството“. Крайният срок за подаване на документи от кандидатите е 10 декември 2007 г.
 
 
Обществената поръчка се отнася до доставката на оборудване за общо 9 обекта в цялата страна.
Оценката на офертите се формира от предлаганата цена - с 60% тежест в общата оценка, срок за доставка и монтаж – 30%, и качеството на доставените стоки, опит и репутация на участника - 10%.
МДААР открива и обществена поръчка с предмет "Доставка и изграждане на интегрирана система за управление и контрол на хотелска и ресторантска дейност", съобщиха още от министерството. Крайният срок за подаване на оферти по тази поръчка също е 10 декември 2007 г.
Избраният доставчик следва да осигури инсталирането на системата, въвеждането й в експлоатация, обучението и гаранционната поддръжка.
Въвеждането на системата цели облекчаване на настаняването и обслужването на гостите, възможност за безналично разплащане в рамките на хотелския комплекс и икономии на електроенергия.
Оценката на предложенията се формира от предлагана цена - с 50% тежест в общата оценка, оценка на функционалността на системата – 40%, срок за изпълнение – 10%.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:12 | 07.09.22 г.
fallback