fallback

Доставят сървъри на МДААР за 100 хил. лв.

Обществената поръчка се състои от две обособени позиции

15:12 | 05.10.07 г.
Автор - снимка
Създател

Безконтактни мултиплексорни вериги ЕООД БМВ спечелила по първа позиция от обществената поръчка за доставка на компютри, периферна техника и мултимедия за Министерство на държавната администрация и административната реформа (МДААР).
Фирмата е единствената, която кандидатства по първа позиция от обществената поръчка, с предложена цена за изпълнение на заданието от 100 364,64 лв. без ДДС.
Обществената поръчка се състои от две обособени позиции. Първата се отнася за доставката на 12 сървъра, в комплект с периферна техника, за осигуряване работата на информационната система. Тя е по проект „Интегрирана локална система за обработка чрез единен фиш" и е в процес на въвеждане на 11 сухопътни ГКПП - външни граници за ЕС. Целта е да се осигури постоянна и надеждна работа на системата, в това число и архивиране на данни в рамките на всяко едно ГКПП, както и да се гарантира събираемостта на държавните вземания.
Втората обособена позиция по обществената поръчка се отнася за доставката на 6 мултимедийни монитора и 200 UPS устройства. Мониторите са предназначени за осигуряване на проекти на МДААР, свързани с безхартиено заседание на Общински съвет и Система за централизирано наблюдение и контрол на системите на Интеграционната система на електронното правителство (ИСЕП).
 
Тази сутрин публично бяха отворени ценовите предложения на 3 от фирмите, подали документи за участие в поръчката - Парафлоу Комуникейшънс, Престиж Бизнес и Безконтактни мултиплексорни вериги, като първите две фирми са участвали само по втората позиция от обществената поръчка. Техните оферти ще бъдат представени на вниманието на министър Николай Василев, тъй като критерият за оценка е комбинация между предложената цена и техническите параметри.
Офертите по техническата част на заданието на всички 4 фирми, които участваха в процедурата, бяха отворени във вторник. Комисията дисквалифицира Контракс ООД, тъй като фирмата не е представила всички документи, които се изискват от възложителя.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:46 | 08.09.22 г.
fallback