fallback

Обявиха поръчка за антивирусна защита на компютрите на администрацията

Основен потребител на доставяните по тази поръчка лицензи ще бъдат областните и общинските администрации, както и други администрации

17:11 | 26.09.07 г.

Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР) откри днес процедура по сключване на рамково споразумение за доставка на софтуерни лицензи за антивирусна защита на персонални компютри и мрежи.
 
Обществената поръчка се отнася за доставка, внедряване и осигуряване на поддръжка за срок от три години на цялостно решение за защита от вируси, спам, adware, phishing, scareware, spyware и потенциално опасни приложения и за защита от злонамерени атаки през интернет или локална мрежа чрез персонална защитна стена, уточняват от министерството.
Защитата на пощенски кутии трябва да включва и възможност за задаване на правила и политики за електронната поща. Задължително условие е решенията за защита да се управляват през една обща административна конзола и да работят през един сервизен агент на работните станции. Изпълнителят ще има ангажимент и за пълна техническа поддръжка за периода на лиценза.
Основен потребител на доставяните по тази поръчка лицензи ще бъдат областните и общинските администрации, както и други администрации.
При оценяването на офертите 60% тежест има предлаганата цена, 30% е тежестта на техническите параметри на предлагания софтуер и 10% - възможностите на кандидата за доставка и поддръжка.
Крайният срок за подаване на оферти е 26 октомври 2007 г.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:01 | 03.09.22 г.
fallback