fallback

Одобриха търговото предложение за НонВо Текс АД

Предложената цена за една акция е 2,50 лв.

14:37 | 04.09.07 г.

Комисията за финансов надзор е одобрила търгово предложение от Веселин Борисов Воденичаров и Петър Василев Василев за закупуване чрез инвестиционен посредник Булброкърс АД на акции на НонВо Текс АД от останалите акционери на дружеството, съобщи надзорът.
Предложената цена за една акция е 2,50 лв. Акциите, притежание на предложителите (пряко и чрез свързани лица), са 45 074 броя, което се равнява на 91,10% от капитала на компанията. 
Търговите предложители възнамеряват да поискат отписване на дружеството от регистъра на публичните дружества, воден от КФН.
От шестмесечния отчет на НонВо Текс става ясно, че дружеството отчита 55 хил. лв. нетна загуба за второто тримесечие на 2007 г., което обаче е 5,86% от нетната загуба (в размер на 322 хил. лв.) за същия период на миналата година. Основният капитал е на стойност 69 хил. лв., а собственият – 60 хил. лв.
Дружеството се занимава с производство на строителни текстили, филтърни материи, мебелни и конфекционни материали, индустриални стоки и текстилни регенерати, търговия и други.
Днес нямаше сключени сделки с книжата на НонВоТекс. Липсват оферти за търсене и предлагане на акции на компанията.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:24 | 07.09.22 г.
fallback