fallback

Представителят на Japan Tobacco ще си сътрудничи с Агенция Митници

Основните марки цигари, които се продават от “Джей Ти интернешънъл” на българския пазар към настоящия момент са Sobranie, Memphis, Ronson и LD

14:27 | 22.08.07 г.
Автор - снимка
Създател

Агенция “Митници” и “Джей Ти Интернешънъл” подписаха днес Меморандум за сътрудничество, съобщиха от агенцията.

Целта на меморандума е да очертае рамката на сътрудничество с “Джей Ти Интернешънъл” С.А. с оглед ограничаване на контрабандния внос и нелегалната търговия с тютюневи изделия, включително предотвратяване на трансграничната търговия с фалшиви тютюневи изделия на българския и единния европейски пазар, обясняват от агенцията.

На церемонията присъстваха Асен Асен, директор на Агенция “Митници”, и Константин Фьодоров, пълномощник на “Джей Ти Интернешънъл” С.А. Фирмата е дъщерна на Japan Tobacco Inc и е упълномощена да представлява в световен мащаб търговските марки на тютюневите продукти, регистрирани от дружествата на Japan Tobacco Group.

През април 2007 г. “Джей Ти Интернешънъл” С.А. стана собственик и на компанията GALLAHAR. Основните марки цигари, които се продават от “Джей Ти интернешънъл” на българския пазар към настоящия момент са Sobranie, Memphis, Ronson и LD. За в бъдеще се предвижда да бъдат продавани и марките Camel, Winston, More, Salem, Monte Carlo, Mild Seven и др.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 09:07 | 13.09.22 г.
fallback