fallback

Изплащането на дивиденти от Златен лев Холдинг ще започне на 14 август

Акционерите на Златен лев Холдинг гласуваха за разпределяне на брутен дивидент от 0,1 лв. на акция

15:03 | 06.08.07 г.

Изплащането на дивидента, гласуван от Общото събрание на акционерите на Златен лев Холдинг ще започне от 14 август, съобщи БФБ-София.
В края на юни акционерите на Златен лев Холдинг гласуваха за разпределяне на брутен дивидент от 0,10 лв. на акция, както и за овластяване на Управителния съвет в продължение на 5 години да увеличава капитала на дружеството чрез издаване на нови акции до 10 млн. лева.
За лица, чиито акции са на подсметка при инвестиционен посредник, изплащането на дивидента ще се извърши чрез Централен депозитар АД.
За лица, чиито акции са по лична подсметка, изплащането на дивидента ще се извършва в офиса на дружеството, на адрес: София, кв. Гео Милев, ул. “Постоянство” № 67Б, от 10 до 14 часа, всеки работен ден. Получаването на дивидент е лично (срещу лична карта) или чрез представяне на изрично нотариално заверено пълномощно.
За шестмесечието на годината Златен лев Холдинг отчете неконсолидирана печалба от 194 хил. лв. при положителен финансов резултат от 116 хил. лв. година по-рано.
Днес книжата на дружеството добавиха 4,12% до 1,77 лв. при прехвърлени 505 лота.

Свързани компании:

Златен лев Холдинг АД(HLEV)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:13 | 29.08.22 г.
fallback