fallback

През седмицата се очакват последните шестмесечни отчети

Вероятно те ще бъдат и основният „двигател“ на инвеститорските решения през идните дни

07:49 | 30.07.07 г.
Автор - снимка
Създател

Във вторник (31 юли) е последният срок за предаване на междинните неконсолидирани отчети от публичните дружества. Вероятно те ще бъдат и основният „двигател“ на инвеститорските решения през идните дни, тъй като седмицата ще бъде бедна на други корпоративни събития.

За днес са насрочени редовните годишни Общи събрания на акционерите на Транскарт АД и Исперих-БТ АД. Също днес е и последната дата за сключване на сделки с облигациите на МКБ Юнионбанк и Хипокредит, даващи право на лихвено плащане на 6 август.

Днес е дата за лихвено плащане по втората облигационна емисия на Райфайзенбанк (България), а утре (31 юли) ще се изплащат лихви по третата емисия на Българо-Американска Кредитна Банка и втората емисия на Българска Пощенска Банка.

В сряда е датата за лихвено плащане по облигациите на Хелт енд Уелнес АДСИЦ, в петък – по емисията на Обединена Млечна Компания, а в неделя ще се извършат купонни плащания по облигациите на ХипоКредит.

В сряда е последната дата за сключване на сделки са акции на ЕМПИ АД, даващи право на глас в редовното годишно Общо събрание на 18 август.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:25 | 25.08.22 г.
fallback