fallback

Избраха изпълнител за системата „Безхартиено заседание на общински съвети“

„Контракс” ООД е получила най-висока комплексна оценка при отварянето на ценовите оферти за разработване на интегрираната система

16:30 | 17.07.07 г.
Автор - снимка
Създател

„Контракс” ООД е фирмата, получила най-висока комплексна оценка (82,50 точки) при отварянето на ценовите оферти за разработване на интегрираната система „Безхартиено заседание на общински съвети и електронно гласуване”, съгласно критериите, посочени от възложителя, съобщиха от Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР).  

На второ място е класирана „Датаком" ООД със 73,50 точки, а на трето - „Немечек" ООД с 49,00 точки.

В процедурата за участие не са допуснати фирмите „Стемо" ООД и ЦАПК „Прoгрес" поради неизправности в изискуемите документи.

Системата ЕОС трябва да бъде реализирана поетапно и внедрена пилотно в три общини - Велико Търново, Горна Оряховица и Казанлък, за срок от 18 месеца. Очакваният брой потребители на системата е различен за трите общини, в зависимост от състава на oбщинския съвет. Освен да разработи, инсталира и внедри приложен софтуер на системата ЕОС за общините, избраната фирма трябва да обучи служителите за работата с продукта, както и да поддържа системата.

Оценката на Контракс се формира на базата на финансовото предложение на участника - 50% тежест, и 50% от техническото предложение, съобразно което се оценява квалификацията на изпълнителя, съответствието на офертата с изискванията за поддръжка и гаранция, със системните и функционалните изисквания.

Офертата на Контракс е на стойност 176 934 лв. без ДДС.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:29 | 08.09.22 г.
fallback