fallback

Къде VW Golf GTi се продава най-евтино?

VW Golf GTi с неговите 200 к.с. можете да купите най-евтино в САЩ и Румъния, а най-скъпо ще ви излезе това удоволствие в Дания и Норвегия

12:53 | 11.07.07 г.
Автор - снимка
Създател

Глобализацията действа и на автомобилния пазар. Въпреки това цените на автомобилите остават доста различни в различните страни, пише Automedia.bg.

Дори един и същ модел понякога може да се продава с големи разлики в две съседни страни. Тук обаче трябва да кажем, че сравнението на продаваните модели в различни страни е доста условно, защото производителите винаги съобразяват продаваните коли с конкретните особености на всеки пазар и трудно могат да се намерят напълно идентични автомобили в различните страни.

Един автомобил обаче може да бъде обявен за „световна стока” и това е VW Golf GTi. Той се продава на пазарите буквално в цял свят, техническите му характеристики са едни и същи, дори оборудването не се различава съществено.

VW Golf GTi с неговите 200 к.с. можете да купите най-евтино в САЩ и Румъния, а най-скъпо ще ви излезе това удоволствие в Дания и Норвегия.

Вижте още

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:00 | 23.08.22 г.
fallback