fallback

Нет Ис Сат ще доставя интернет на НАП София

Оферти са подали още четири компании – Спектър Нет, БТК, Евроком кабел и Лирекс Нет

12:16 | 05.07.07 г.
Автор - снимка
Създател

Фирма Нет Ис Сат спечели търга на Националната агенция за приходите (НАП) за предоставяне на телекомуникационни услуги, съобщиха днес от компанията.

Предмет на обществената поръчка е “наемане, свързване, конфигуриране и поддръжка на виртуална частна мрежа по протокол Ethernet в административните сгради на ТД на НАП София град и ЦУ на НАП”, като за целта се осигури оптична свързаност през МАН инфраструктура. Виртуалните частни мрежи представляват свързване на физически отдалечени офиси в една локална мрежа.

Оферти са подали още четири компании – Спектър Нет, БТК, Евроком кабел и Лирекс Нет. При оценяването на офертите с най-голяма тежест е било осигуряването на гарантираност на услугата – 35%. Цената формира 25% от финалната оценка, а сроковете на изпълнение – 20%. Поради изискване за конфиденциалност от страна на НАП от Нет Ис Сат не уточниха стойността на офертата си.

Договорът за изпълнение на обществената поръчка е сключен на 22 юни, като периодът на договорена съвместна работа е 36 месеца.

Основаната през 1997 г. Нет Ис Сат е част от ВМ Финанс груп. Компанията предлага телекомуникационни услуги както за бизнес компании, така и за домашни потребители. Към момента във фирмата работят над 80 служители.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:02 | 10.09.22 г.
fallback