fallback

Булгаргаз и НЕК с награди по случай Деня на енергетика

НЕК ЕАД ще бъде наградено за добри финансови резултати, както и за надеждно електроснабдяване на страната при излезли от експлоатация блокове 3 и 4 на АЕЦ Козлодуй

15:45 | 22.06.07 г.
Автор - снимка
Създател

Булгаргаз Холдинг ЕАД ще получи награда за успешно корпоративно преструктуриране в съответствие с изискванията на ЕС, съобщиха от Министерството на икономиката и енергетиката. Официалното награждаване на компанията, както и на други фирми и организации, ще стане на 24 юни, когато се отбелязва Денят на енергетика.
Ще бъде наградено и НЕК ЕАД за добри финансови резултати, както и за надеждно електроснабдяване на страната при излезли от експлоатация блокове 3 и 4 на АЕЦ Козлодуй.
Наградата на Мини „Марица изток” ЕАД е за преизпълнение на заложените показатели в производството за 2006 г. и обезпечаване на сигурността на доставките на въглища.
Ситигаз България ЕАД ще бъде наградено за изграждане на газопровод до Казанлък и стартиране газификацията на града.
Енемона АД ще бъде отличено заради реализирани през миналата година проекти по енергийна ефективност на стойност над 6,5 млн. лв.
Отличия във връзка с Деня на енергетика заради постигнати високи професионални резултати ще получат и Енерджи ефект ЕАД, Асоциацията на производителите на екологична енергия, както и дирекции от МИЕ.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 03:58 | 12.09.22 г.
fallback