fallback

Вложителите във фондове на Елана могат да ползват кредит от Алианц България

Срокът на кредита е до 36 месеца, минималната сума 500 лв., а обслужването става в офисите на Елана

12:24 | 18.06.07 г.

Финансова компания Елана и ТБ Алианц България стартират кредитен продукт чрез който вложителите в ЕЛАНА Еврофонд, ЕЛАНА Балансиран $ Фонд, ЕЛАНА Балансиран Евро Фонд и ЕЛАНА Високодоходен Фонд ще бъдат кредитирани с до 70% от стойността на акциите или дяловете им във всеки един от фондовете. Ползващите кредита имат възможност да изберат погасяване чрез месечни вноски или да изплатят главницата и лихвата наведнъж при закриване на кредита.

"Стремим се винаги първи да предлагаме на нашите клиенти най-гъвкавите възможности за техните инвестиции. Продължаваме да разработваме и други нови инвестиционни посоки за нашите клиенти, които ще им предложим до края на годината.", каза Камен Колчев Председател на Съвета на директорите на инвестиционна компания Елана.

Потребителските кредити на Търговска Банка Алианц България за инвеститорите във фондовете на Елана се отпускат в български лева, евро и щатски долари за максимален срок от 36 месеца, като лихвените условия по тях са значително по-благоприятни от тези на стандартните потребителски кредити. Минималната сума на кредита е 500 лв. Средствата от потребителския кредит могат да бъдат използвани както за всекидневни потребителски нужди, така и за закупуване на нови дялове във фондовете на ЕЛАНА.

“Всички следим с интерес пазара на инвестиционни продукти. Създаването на подобен иновативен кредитен продукт е част от стратегията на банката за фокусиране към нуждите на индивидуалния клиент и предлагане на най-гъвкави условия. Стремежът ни е да предлагаме на нашите клиенти комплексни финансови решения с индивидуален подход.", допълни Галя Димитрова, изпълнителен директор на ТБ Алианц България. Изпълнителният директор на ТБ Алианц България Георги Момчилов, анонсира създаването на този кредитен продукт преди четири месеца в интервю за Investor.bg

Процедурата по получаване на кредита е максимално облекчена, като всичко се извършва на място в инвестиционните центрове Елана в 9 града в страната.

Свързани компании:

ДФ Елана Балансиран доларов фонд(4ELD)

ДФ Елана Балансиран Евро Фонд(4ELE)

ИД Елана високодоходен фонд АД(4ELA)

ИД Елана Еврофонд АД(4ELB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:57 | 26.08.22 г.
fallback