fallback

Британското посолство у нас въвежда нова система за визови услуги

От януари 2007 г. българските граждани имат право свободно да пътуват и да пребивават краткосрочно във Великобритания

10:07 | 14.06.07 г.
Автор - снимка
Създател

Нова телефонна информационна услуга и уебсайт за улеснение на кандидати за виза за Обединеното кралство ще заработят от 21 юни 2007 г. към Посолството на Великобритания в София.

Кандидатите могат да разговарят с професионален консултант по визова информация както се обаждат на тел. 00-359-5-291-9500 от понеделник до петък от 08:00 до 17:00 ч., съобщиха от посолството.

Всяко обаждане е на цена равностойна на 14 щатски долара, които ще се заплащат чрез кредитна или дебитна карта Visa или Master Card посредством обезопасена автоматизирана система. Консултантите по визова информация ще могат да изпращат по електронна поща всички съответни документи, включително списъци с необходимите изисквания и документи, брошури и официални формуляри.

Освен това кандидатите могат да посещават и сайта www.visainfoservices.com, на който е публикувана както обща информация, така и информация, специфична за съответната страна.

От януари 2007 г. българските граждани имат право свободно да пътуват и да пребивават краткосрочно във Великобритания. Горепосочената информация се отнася само за граждани на трети държави, пребиваващи във Великобритания, посочват от посолството.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:43 | 11.09.22 г.
fallback