fallback

Пускат нова платформа за търговия с чуждестранни ценни книжа

DMA е услуга, позволяваща на инвеститорите да търгуват акции, индекси, фючърси и опции директно на пода на ключовите световни борсови пазари

10:03 | 13.06.07 г.
Автор - снимка
Създател

Варчев Финанс предлага нова платформа за директна търговия с чуждестранни ценни книжа, в партньорство с лондонския брокер IG Markets, съобщиха от посредника.

IG Markets L2 Dealer представлява ново поколение търговска платформа, предлагаща нещо повече от котировките на два вида цени. Възможността за пълен борсов достъп в дълбочина и наблюдение на същинската търговия, поставят отделният инвеститор в позиция на определящ цената, а не както до момента - в позиция на приемащ цената. Чрез DMA инвеститорите могат да видят в реално време изпълнението на своите сделки.

Direct Market Access (директен достъп) е услуга, позволяваща на инвеститорите да търгуват акции, индекси, фючърси и опции директно на пода на ключовите световни борсови пазари.

С DMA клиентите използват брокерска платформа, но запазват пълен контрол върху сделките си, като търгуват на цени на пода на борсите и получават пълна прозрачност при изпълнение на ордерите.

Директният достъп дава възможност на крупните инвеститори, търгувайки с борсовите цени да минимизират своите разходи, чрез тесният борсов спред и характерните ниски комисионни, обясниха от посредника.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:00 | 10.09.22 г.
fallback