fallback

Според различни източници презаписването при КТБ е над 6-7 пъти*

Скоро инвестиционните посредници ще получат справки за резултатите от търга от мениджъра ОББ

10:04 | 11.05.07 г.

Презаписването на емисията на Корпоративна търговска банка (КТБ) е над 6-7 пъти при пазарните поръчки по информация на два независими един от друг източника на Investor.bg. Според различни източници има и презаписване на лимитираните поръчки при цена 58,5 лв. и то е над 3 пъти. От водещия мениджър по емисията ОББ уточниха, че информацията за резултатите от търга ще бъде изпратена по e-mail до всички инвестиционни посредници едновременно, като те ще уведомят клиентите си. В момента се правят последни проверки на файловете и скоро информацията ще бъде разпратена, научи Investor.bg.

Крайния срок според процедурата е 16:00 ч. днес.

Оферти за участие в IPO-то на Корпоративна ТБ можеха да се подават до 10 май в инвестиционните посредници или директно в мениджъра по емисията от 9 до 16 ч. Сделките ще се регистрират в Централен депозитар на 14 май. Общо се предлагат 1 млн. акции, от които 300 хил. са определени за лимитирани поръчки и 700 хил. - за пазарни поръчки. Методът на продажба е аукцион с диапазон на емисионната цена от 45 до 58,50 лв. за акция. Номиналната стойност на акция е 10 лв.

Днес и в понеделник е краен срок за сключване на сделки на БФБ-София, средствата от които ще могат да се използват за плащане на поръчки в търга за КТБ. *Информацията е актуализирана към 11:50 ч.

Свързани компании:

ТБ Корпоративна търговска банка АД - в несъстоятелност(6C9)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 07:51 | 14.09.22 г.
fallback