fallback

Платформата EFOCS с поне 10 предимства пред COBOS

Евро-Финанс намалява комисионната до 0.3%

17:03 | 09.05.07 г.

За 3000-те клиенти на системата COBOS тя е удобна и позната платформа. Оказва се, че платформата EFOCS (ИФОКС), разработена от Евро-Финанс АД, има доста на брой и значителни предимства. Платформата предлага единствената комплексна услуга у нас - търговия на БФБ-София, маржин валутна търговия и договори за разлика върху западни акции и индекси. Клиентът на ИФОКС има има възможност да дава платежни нареждания за изходящи преводи чрез платформата, като така си спестява посещението до посредника.

От днес посредникът намалява комисионите си на 0,3% за клиенти, неподлежащи на компенсиране от Фонда за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа и търгуващи през ИФОКС. На 0,4% се понижава комисионата за клиентите, подлежащи на компенсиране от Фонда за компенсиране на инвеститорите в ценни книжа и търгуващи през ИФОКС. Посочените комисиони са на база всички включени разходи, а минималната комисионна на сделка е 2 лв. ИП Евро-финанс АД е собственост на Еврохолд България АД и Евроинс АД. 

 

ИФОКС предлага следните 10 възможности, които липсват при COBOS:

1 - огромни възможности за износ на данни – навсякъде при натискане на десен бутон се визуализира опция “Износ в Excel”, което дава възможност за натрупване на база данни със сделките на БФБ-София по дадена емисия или по всички емисии и последващ анализ на купувачите, продавачите, обема и т.н.

2 – прозорец с всички сделки за деня. Сделките могат да се сортират по хронологичен ред, емисия, цена, продавач или купувач.

3 – Филтър в прозореца с всички сделки за деня - позволява бързо да прегледате сделките с дадена емисия или сделките на даден инвестиционен посредник.

4 – Прозорецът със следените от търговеца компании няма ограничения за брой емисии. 5 – Прозорецът със следените от търговеца компании може да се сортира по изменение (снимката е правена след 13:00, когато изменението става 0%), обем, средна цена, азбучен ред на компаниите и т.н.

6 – Офертите по всяка позиция не само че се виждат в дълбочина, но има специална графа, която кумулативно изчислява колко книжа могат да бъдат купени или продадени и до каква цена.

7 – В реално време виждате и всички сделки извън нормален пазар – регистрационни (репо, блокови, дарения, наследства), приватизационни сделки, търгове за големи пакети и други, които се сключват след 12:59 ч. 8 – Вместо номера на посредници в ИФОКС директно са изписани имената на посредниците.

9 – Валутна търговия на маржин. 10 – Търговия с индекси на световните пазари.

Платформата на ИП Евро-Финанс АД съществува вече над година и е доказала своята надеждност. Можете да свалите безплатно демо версия на платформата от тук. Срокът на ползване е 2 седмици, като ще имате достъп до пълната функционалност. Единствено трябва да въведете коректни мейл, телефон и, разбира, се парола и потребителско име.

Свързани компании:

Еврохолд България АД(EUBG)

ЗД Евроинс АД(5IC)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:03 | 04.09.22 г.
fallback