fallback

Променят крайните дати за записване на акции от увеличения на две дружества

БФБ-София променя крайната дата за записване на акции от увеличението на капитала на Медийни Системи АД-Стара Загора на 29 май 2007 г.

10:34 | 04.05.07 г.

БФБ-София променя крайната дата за записване на акции от увеличението на капитала на Медийни Системи АД-Стара Загора на 29 май 2007 г., съобщава борсовата институция.
Промените са във връзка с решение на Министерски съвет за промяна в графика на работните дни.
Освен това се променя и крайната дата за записване на акции от първоначалното увеличение на капитала на Хюндай Финанс АДСИЦ-София на 31 май.
Изчислените дати за право на глас и последна дата за сключване на сделки с акции на дружества на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в Общо събрание на акционерите, както и право на дивидент и последната дата за сключване на сделки с акции на дружества на борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, ще бъдат променени, съгласно решението на Министерски съвет.
Предишната крайна дата за записване на акции от увеличението на капитала на Медийни системи бе 28 април, а тази на Хюндай Финанс бе 30 май.
От началото на днешната търговска сесия няма сключени сделки с акциите на Медийни системи. Въведени оферти за покупка има при цена 3,2 лв., а за продажба – при цена 3,8 лв.

Свързани компании:

Хюндай финанс АДСИЦ - права1(R1HFSPV)

Хюндай финанс АДСИЦ - права(R2HFSPV)

Медийни Системи АД(5MS)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 05:19 | 27.08.22 г.
fallback