fallback

Кой ще е най-доходоносният търг?

Желаещите да подадат оферти за участие в IPO-то на Каолин могат да направят това до 17 часа днес

10:46 | 20.04.07 г.

Днес е последен ден за подаване на оферти за участие в IPO-то на Каолин АД. Офертите се подават до 17:00 в централния и областните офиси на Булбанк. Поръчка можете да подадете и чрез всеки друг инвестиционен посредник, стига посредникът да има време да препредаде поръчката в Булбанк до 17:00 ч. Резултатът от търга ще бъде обявен най-късно в събота, 21 април, като утре класираните на търга инвеститори ще имат последна възможност да осъществят продажби на активи, търгувани на БФБ-София, с цел заплащане на акциите от Каолин с краен срок 25-ти април.

На въпрос дали ще участват в търговете за акции на Каолин  и Параходство БРП 11% от отговорите в онлайн анкета заявяват, че ще участват и на двата търга, 28% ще участват само при Каолин, а 16% само при Параходство БРП, търговете, за което започват в понеделник следобед. В понеделник на обяд пък мажоритарният собственик на БРП – Химимпорт, ще даде пресконференция по повод прогнозите си за 2007 г., като вероятно ще има информация и за Параходство БРП.

Новата анкета на Investor.bg търси отговор на въпроса "От участието на кой търг ще се реализира най-висока доходност до 6 месеца?", като опциите са Каолин, Корпоративна ТБ, Параходство БРП и Първа инвестиционна банка. Може да гласувате в нея или да видите резултата от гласуванията на обичайното място отляво на главната страница.

Свързани компании:

ТБ Корпоративна търговска банка АД - в несъстоятелност(6C9)

Каолин АД(6K1)

ТБ Първа Инвестиционна Банка(FIB)

Параходство Българско речно плаване АД(BRP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:30 | 04.09.22 г.
fallback