fallback

AIESEC среща студенти с над 2500 ученици

Целта на проекта, който се осъществява с финансовата подкрепа на Investor.bg, е бъдещите висшисти да упражняват уменията си в презентиране на различни теми

15:08 | 23.03.07 г.
Автор - снимка
Създател

Международната студентската организация AIESEC стартира нов проект, който ще срещне над 100 български и чуждестранни студенти с 2500 ученици от цялата страна. Целта на проекта, който се осъществява с финансовата подкрепа на Investor.bg, е бъдещите висшисти да упражняват уменията си в презентиране на различни теми. Сред по-интересните от тях са културното разбирателство и кариерното планиране.

Учениците, от своя страна, ще имат възможността да оценяват презентациите, както и да получават информация за българските и чуждестранните университети.

Студентите ще посетят гимназии в София, Пловдив и Свищов.

Официален старт на проекта ще бъде даден в събота в 10:30 с откриваща конференция в Университета за национално и световно стопанство. Понастоящем AIESEC има представителства в 93 страни в над 800 университета по целия свят. В България AIESEC съществува от 1990 година и има 6 локални офиса във водещите университети в страната. AIESEC България е член на Български форум на бизнес лидерите и на Конфедерацията на работодателите индустриалците в България.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:50 | 12.09.22 г.
fallback