fallback

Райфайзенбанк с нов изпълнителен директор

Ани Ангелова ще отговаря за банкирането на дребно, частното банкиране, жилищните центрове и агенцията за недвижими имоти

13:14 | 22.03.07 г.

Надзорният съвет на Райфайзенбанк (България) ЕАД е избрал Ани Ангелова за член на Управителния съвет и изпълнителен директор на Райфайзенбанк, съобщиха от финансовата институция.
Ангелова ще отговаря за банкирането на дребно, частното банкиране, жилищните центрове и агенцията за недвижими имоти, както и за мрежата от мобилни банкери на Райфайзенбанк.
Ани Ангелова работи в Райфайзенбанк от 1995 г., като до избирането й на поста изпълнителен директор и член на Управителния съвет заема длъжността прокурист на Райфайзенбанк, с ресор “Канали за дистрибуция”.
Новият изпълнителен директор на банката е завършила Националната гимназия за древни езици и култури “Константин Кирил Философ”, Стопанско управление и администрация в УНСС и има MBA от Rotterdam School of Management в Холандия. Работила е във Фортис Банк, Холандия. Владее английски и ползва немски език.
Ангелова поема поста от Ян Майтан, който преминава на работа в дъщерната банка на Райфайзен Интернешънъл в Словакия – Татра банка.
 
За назначението на Ангелова е уведомена БНБ и предстои вписване в търговския регистър на Софийския градски съд.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:54 | 05.09.22 г.
fallback