fallback

Сияна Мишкова и Данчо Недев – най-добрите скиори от инвестиционната общност

При сноубордистите най-добър по трасето бе Яни Драгов от Ти Би Ай Асет Мениджмънт

17:01 | 19.03.07 г.
Автор - снимка
Създател

Победоносното спускане на Сияна. Снимка: Icona Capital Com

Традиционното вече състезание по ски и сноуборд за купата на БФБ се проведе и тази година в Боровец.

На 17 март курортът събра скиорския елит на инвестиционната общност в малко по-широк формат – освен от инвестиционните посредници членове на БФБ, управляващите дружества и институциите на пазара – комисия, борса, депозитар, имаше участници и от емитентите и листваните на борсата публични компании.

Общо 22-ма мъже, 4 жени и група от трима сноубордисти превзеха писта „Рила“ и дадоха най-доброто от себе си.

От началото до края съревнованието мина при перфектна организация, въпреки че мекото трасе затрудни някои от състезателите.

Купата при жените грабна Сияна Мишкова от Алфа Асет Мениджмънт, която постигна резултат от 43.22 секунди. Тя бе последвана от Катерина Гигова (Комисия за финансов надзор) с постижение от 49.42 сек, а на трето място остана колежката й от КФН Елена Панева с резултат 53.02 сек.

При мъжете призът отиде в ръцете на Йордан Недев от Партньори ММД, който бе феноменален на пистата и финишира за 34.22 секунди. След него в оспорваната битка се нареди Боян Иванчев от Министерски съвет с резултат 35.93 секунди, а третото място остана за Радослав Козовски от Българска фондова борса с постижение от 36.19 секунди.

Двама служители на Investor.bg, който отново бе медиен партньор на проявата, също взеха участие в състезанието. Георги Даскалов остана девети с резултат 42.09 секунди, а Борис Димов бе 18-ти с постижение от 46.33 секунди.

При сноубордистите най-добър по трасето бе Яни Драгов от Ти Би Ай Асет Мениджмънт с време 55.99 секунди. След него се нареди Станимир Саръстов от Маккап Брокърс с резултат 61.06 сек, а Божидар Георгиев от Икона Кепитъл Ком взе третото място с постижение от 66.10 сек. Още снимки от състезанието

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 17:58 | 08.09.22 г.
fallback