fallback

Започват проверки на фирмите за топлинно счетоводство

Комисията ще разгледа основно случаите, в които в отделни сгради – етажна собственост разпределената енергия надвишава максималната енергия, която отоплителните тела могат да отдадат

18:37 | 29.01.07 г.
Автор - снимка
Създател

Министърът на икономиката и енергетиката Румен Овчаров назначи проверка във фирмите, извършващи дялово разпределение на топлинна енергия, за дейността им през декември 2006 г., обяви министерството.

Комисията ще разгледа основно случаите, в които в отделни сгради – етажна собственост разпределената енергия надвишава максималната енергия, която отоплителните тела могат да отдадат.

Назначаването на комисията е в резултат от договорената между Министерството на икономиката и енергетиката и Столичната община необходимост от проверка на фирмите за топлинно счетоводство. Тя трябва да приключи работа до 16 февруари 2007 г.

В десетдневен срок след тази дата комисията с председател Анета Тодорова – Петрова, началник сектор „Дялово разпределение” в Министерството на икономиката и енергетиката, ще представи писмен доклад с резултатите от проверката. Комисията е в шестчленен състав - по трима представители на министерството и на Столична община.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:00 | 04.09.22 г.
fallback