fallback

ОСА на Холдинг Нов Век одобри издаването на облигации до 20 млн. лв.

Нетната неконсолидирана печалба на холдинга за първите девет месеца на 2006 г. е 254 хил. лв.

09:51 | 20.12.06 г.
Автор - снимка
Създател

На проведено на 10 ноември извънредно Общо събрание на акционерите на Холдинг Нов Век АД-София бе одобрена промяна в устава на дружеството относно издаването на облигации с обща номинална стойност в размер до 20 млн. лв. или равностойността им в друга валута, съобщи БФБ.
ОСА овластява Съвета на директорите на дружеството за издаване на една или повече емисии облигации на дружеството, включително конвертируеми, в срок до 5 години от вписването на изменението на устава в търговския регистър, с горепосочената номинална стойност.
В решението си Съветът на директорите определя вида на облигациите, параметрите на облигационния заем и реда и условията за издаване на облигациите.
Нетната неконсолидирана печалба на Холдинг Нов Век АД-София за първите девет месеца на 2006 г. е 254 хил. лв. в сравнение с отрицателен финансов резултат от 27 хил. лв. година по-рано.
Вчера средната цена на книжата на дружеството се понижи с 2,83% до 4,47 лв. за брой. Оферта "купува" има на 4,40 лв. за акция, а продавачи - на 5 лв.

Свързани компании:

Холдинг Нов Век АД(HNVK)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:52 | 07.09.22 г.
fallback