fallback

Ще обсъждат на конференция разкриването на информация за публични компании

Конференцията ще се проведе на 4 и 5 декември в Best Western Сити Хотел в София

17:06 | 30.11.06 г.
Автор - снимка
Създател

Как мениджмънтът на публичните компании трябва да организира процесите на управление, за да отговори на изискванията в приетия от БФБ-София Кодекс на корпоративното управление – това ще е една от темите, които ще бъдат разисквани по време на конференцията „Разкриване на информация и разпространяване на корпоративни новини”.

Събитието е организирано от Българската асоциация за връзки с инвеститорите, с генерален спонсор Българо-американска кредитна банка и с медийното партньорство на Investor.bg.

Сред останалите въпроси, които ще бъдат обсъдени по време на събитието, е предстоящото въвеждане на системата за разкриване на информация по електронен път ЕКСТРИ, която е разработена от БФБ-София, КФН и Централен депозитар. Инвеститори, представители на управленската структура на компаниите и директори за връзка с инвеститорите ще могат да научат подробности за начина на работа с новата система.

Лектори ще бъдат известни международни професионалисти в областта на връзки с инвеститорите, професионалисти в областта на капиталовите пазари, представители на инвестиционната общност и експерти с дългогодишен опит в КФН и БФБ.

Конференцията ще се проведе на 4 и 5 декември в Best Western Сити Хотел в София.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 04:00 | 08.09.22 г.
fallback