fallback

На 6 декември стартира изложението „Финанси за всеки“

По време на изложението посетителите ще имат възможност да се информират относно възможностите за получаване на най-добрите условия за личните си спестявания и инвестиции

12:45 | 28.11.06 г.

Представители на различни финансови институции у нас ще представят своите продукти и услуги по време на изложението „Финанси за всеки“, което ще се проведе от 6 до 8 декември в Централното фоайе на НДК. Това стана ясно днес на пресконференция по повод представянето на изложението, което ще се проведе с медийното партньорство на Investor.bg.

Освен това участниците - банки, инвестиционни дружества, инвестиционни посредници, лизингови компании и пенсионни фондове, ще проведат дискусии свързани с възможностите, проблемите и предизвикателствата във финансовия сектор и кредитирането на малките и средни предприятия в контекста на присъединяването на България към ЕС.

„Финанси за всеки“ ще бъде открито официално на 6 декември в 10 часа от подуправителя на Управление „Банково“ на БНБ Димитър Костов и зам.-председателя на КФН Ралица Агайн.

По време на изложението банка ДСК ще представи „Предизвикателствата към малките и средни предприятия при влизането на България в ЕС, а темата на ОББ е свързана с възможностите за кредитиране на малък и среден бизнес.

„Финсис“ е домакин на дискусия на тема „Кредитно рейтинговане в условията на Базел 2 – възможности, съвети и препоръки за действие за малки и средни предприятия“, a дружествата КД Инвестмънтс и КД Секюритис ще представят предизвикателствата пред инвеститорите в условията на ЕС. ИП Капман АД пък ще презентира темата „Развитие на взаимните фондове в България – статистика и прогнози“.

По време на изложението посетителите ще имат възможност да се информират подробно относно възможностите за получаване на най-добрите условия за личните си спестявания и инвестиции, кредити и лизингови схеми, които предлагат различните финансови институции.

Достъпът до цялото изложение ще е безплатен.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:00 | 08.09.22 г.
fallback